viernes, 11 de febrero de 2011

CAL TUPI D'OLIVES HORTA ECOLÒGICA DE VILANOVA I LA GELTRÙ

CAL TUPÍ D'OLIVES,  es una horta ecològica de Vilanova  i la Geltrù, que es var crea l'any 2008 inicialment a les terres del Pas d'en Bou de la finca de Cal Tupi Nou, incorporan  un any depres la finca de Cal Marti, actualment l'explotacio compta de 5.2 ha. de les quals uns 6.000 m2 son d' hibernacle de plastic.
Estem  fen horta de temporada, (avançan la temporalitat i alllargant la  mateixa per tenir l' hibernacle)

3 comentarios:

  1. Ja tens a la primera seguidora!!!

    ResponderEliminar
  2. JORNADA DE PORTES OBERTES
    Es tracta d'una jornada per coneixer de primera ma que es el que fem a l'horta de CAL TUPI, com ja sebeu es tracta una explotacio agroecològica, de temporada i de proximitat, parlarem de les rotacions, assosiacions i distribucions dels cultius dins de la nostre finca, el control de plagues, (una de les asignatures pendents del ECO) i sobretot parlarem de l'utilitat de tenir un sol viu i ric per la nostre tasca, ferem un repas dels nostre conrreus i visitarem tota l'expotacio, esperant que sigui del vostre interes.
    JORNADA DE PORTES OBERTES, PROPER DIUMENGE 31 DE JULIOL A les 10 del mati A CAL TUPI NOU I CAL MARTI, lloç de trobada bar la figuera, carretera de la Plana.
    Per mes informacio: ecohortatupi@gmail.com

    ResponderEliminar
  3. De tornada de vacances dir-vos que ja estem plantan les verdures d'hivern, cols coliflors, broquils, brocoli, bledes, carxofes,espigalls, espinacs, raves, remolaxa i enciams i escaroles, per fer les amanides de tardor, anunciar-vos que en breu la segona quincena de setembre hi haura bledes de cinc colors ( blanca, verda, groga, vermella i lila ) espigalls i les primeres cols,
    recordar-vos que encara estem en temporada de tomaques, pebrots, berginies, mongetes carbasons i cogombres, que de friuta propia, melosn i les darreres sindries i comemçem amb fonoll, rucula, remolaxa i els primers enciams, ha aprofiatar i bon profit, fins una propera.

    ResponderEliminar